Srbinu prija Nemačka

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jul.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbinu prija Nemačka

Bivši reprezentativac Srbije Gojko Kačar i sledeće sezone će igrati u Bundesligi pošto je interesovanje za njega pokazao Augzburg.

S obzirom da je nekadašnji igrač Vojvodine slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa HSV-om prepreka ne bi trebalo da bude, odnosno dooljno je da klub igraču ponudi zadovoljavajuće uslove i eto dogovor.

Kačar je tokom karijere uz navedene klubove igrao još i za berlinsku Hertu, a jednu sezonu i u japanskoj ekipi Serezo iz Osake. Za državni tim naše zemlje upisao je 25 nastupa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Gojko Kačar potpisao za Bavarce na dve godine

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2016

Srpski vezista ostaje u Bundesligi..Rešena je i enigma oko nastavka karijere Gojka Kačara. Srpski vezista nastavlja karijeru u Augzburgu kao što je jutros i najavljeno. Kačar je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Bavarcima i promovisan je kao novo pojačanje...Kačar dolazi kao slobodan igrač...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.