Srbija protiv Rusije u Monaku

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Rusije u Monaku

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu protiv Rusije 5. juna u Monaku, a ne u Švajcarskoj, kako je prvobitno bilo najavljeno, saopšteno je na sajtu FSS.

Utakmica protiv Rusije, na stadionu Luj Drugi, biće treća provera srpske selekcije u majsko-junskom terminu, nakon meča protiv Kipra 25. maja u Užicu i još jednog duela 31. maja, takođe na domaćem terenu, protiv rivala čije ime će uskoro da bude saopšteno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija protiv Rusije ipak u Monaku

Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2016

Promenjeno mesto odigravanja prijateljskog susreta zakazanog za 5. jun..Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu protiv Rusije 5. juna u Monaku, a ne u Švajcarskoj, kako je prvobitno bilo najavljeno, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije...Utakmica protiv Rusije, na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Protiv Rusije u Monaku i Izraela u N. Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2016

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu protiv Rusije 5. juna u Monaku, a ne u Švajcarskoj, kako je prvobitno bilo najavljeno, dok će pet dana ranije dočekati Izrael u Novom Sadu, saopšteno je na sajtu FSS...Srbija će u majsko-junskom terminu, prvo dočekati Kipar 25. maja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.