Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2012, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija pobedila Čile u Sent Galenu

SENT GALEN -

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je večeras u prijateljskoj utakmici u Sent Galenu selekciju Čilea sa 3:1.

Strelci su bili Lazar Marković u 22, Filip Đorđević u 47. i Filip Đuričić u 60. za Srbiju, a Enrikes u 88. minutu za Čile.

Bila je ovo poslednja utakmica izabranika selektora Siniše Mihajlovića u 2012. godini.

Srpski državni tim 22. marta sledeće godine igra u okviru A grupe kvalifikacija za prvenstvo sveta na gostujućem terenu protiv Hrvatske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Srbije pobedila Čile sa 3:1

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2012

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Sent Galenu selekciju Čilea rezultatom 3:1 u prijateljskoj utakmici..."Orlovi" zabeležili pobedu.. ..Golove za Srbiju postigli su Lazar Marković u 22. minutu, Filip Đorđević u 48. i Filip Đuričić u 60, dok je jedini strelac za Čile bio je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Fudbaleri Srbije pobedili Čile sa 3:1

Izvor: Studio B, 15.Nov.2012, 01:15

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u prijateljskoj utakmici u Sent Galenu selekciju Čilea sa 3:1. ..Bila je ovo poslednja utakmica izabranika selektora Siniše Mihajlovića u 2012. godini. Srpski državni tim trebalo bi u februaru sledeće godine da odigra još jedan prijateljski meč pre...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.