Srbija - Rusija 0:0

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Rusija 0:0

U polufinalu prvenstva Evrope, futsal reprezentacija Srbije igra protiv Rusije. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu.
Sa željom da priredi još jedno iznenađenje, ostvari plasman u finale i obezbedi prvu medalju u istoriji, futsal reprezentacija Srbije igra protiv Rusije.

Reprezentacija Srbije, koja je do sada uradila daleko više od onoga što su mnogi očekivali, veruje da može >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred, bez sumnje, krcatom Arenom, da načini novi podvig, savlada favorizovanog rivala i plasira se u finale prvenstva.
"Dobro se znamo, za ovih devet godina nije bilo takmičenja gde nismo igrali. Pobedili smo ih samo na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, dok su oni poslednji put slavili nedavno u Izmiru na kvalifikacijama za SP. Nadam se da ćemo se plasirati u finale, ali i da se to ne desi, već smo napravili veliki uspeh za srpski futsal i promociju tog sporta", izjavio je Kovačević i prepustio Rusima ulogu favorita.
Međutim, njegov kolega Sergej Skorovič izjavio je da su šanse 50:50, pre svega zbog podrške publike koju će imati Srbija.
"Došli smo do polufinala, ali ne želimo tu da se zaustavimo jer hoćemo pobedu. Nemamo pravo na grešku i svesni smo toga jer je ulog medalja. Ključni igrači Srbije nose tim i to se videlo do sada", rekao je Skorovič.
A ključni igrači Srbije Miloš Simić i Mladen Kocić poručuju da su plasmanom u polufinale ostvarili zacrtan cilj, ali da bi pobedom nad Rusijom ispisali novo poglavlje u svojim karijerama.
"Iskreno se nadam da ćemo skinuti skalp i Rusiji. Portugalija i Rusija su timovi iz 'velike četvorke', uz Italiju i Španiju. Dve ekipe su otišle kući i sve je moguće", rekao je Simić.
Polufinale između Srbije i Rusije igra se od 18.30, dok se od 21 sat sastaju Španija i Kazahstan.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.