Srbija – Italija 3:0 (prva četvrtina)

Izvor: RTS, 06.Avg.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija – Italija 3:0 (prva četvrtina)

Vaterpolisti Srbije i Italije u direktnom duelu odlučiće finalistu Svetskog prvenstva u Kazanju. Direktan prenos meča je na Prvom programu Radio-televizije Srbije.
21.06 - Furiozan početak "delfina", sada i Stefan Mitrović daje gol - 3:0. Tajm-aut za Italiju.
21.05 - Odličan kontranapad Srbije, Miloš Ćuk postiže >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pogodak - 2:0.
21.01 - Italijani ne koriste prvi napad, ali koristi Srbija. Andrija Prlainović postiže gol - 1:0.
21.00 - Počeo meč u Kazanju.
20.50 - Prvi finalista Svetskog prvenstva jeHrvatska, koja je posle boljg izvođenja penala bila bolja od Grčke, ukupnim rezultatom 15:13.

Srbija i Italije odlučiće drugog finalistu na svetskom prvenstvu u Kazanju. Dueli dve reprezentacije uvek donose veliku borbu u plivalištu, pa nema sumnje da će tako biti i ovoga puta.
Srbija se poslednji put sastala sa Italijom na šampionatu sveta 2011. u Šangaju, kada je u finalu izgubila posle produžetaka uz problematično suđenje, da bi još jedan poraz pretrpela u polufinalu Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.
Polufinalna utakmica prvenstva sveta u Kazanju između Srbije i Italije igra se od 21 sat. Direktan prenos je na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.