Srbi raspoloženi u finišu mečeva

Izvor: TV Arena Sport, 27.Nov.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi raspoloženi u finišu mečeva

Srpski internacionalci bili su raspoloženi. Marko Dević, Srbin sa ukrajinskim pasošem nastavio je golgetersku seriju i u Ligi Evrope.

Posle dva gola u prvenstvu Dević je postigao drugi gol za Rubin protiv Siona i potvrdio trijumf koji je njegovu ekipu vratio u igru za plasman u šesnaestinu finala.

Dinamo iz Minska je ostvario prvi trijumf u Ligi Evrope. Ekipa koju s klupe predvodi Vuk Rašović, slavila je protiv Plzenja 1:0. Junak istorijskog trijumfa bio je Nenad >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Adamović koji je postigao gol u nadoknadi utakmice.

NJegov šut iz jedanaesterca je odbranio golman gostiju Bolek, ali je on natrčao na loptu i poslao je u mrežu.

U timu Lacija Dušan Basta je presedeo ceo meč na klupi, dok je Sergej Milinković-Savić ušao u igru u 66, a Filip Đorđević u 70. minutu, a u samom finišu meča postigao treći gol.

Duško Tošić je dobio priliku u 33. minutu posle povrede Guluma. Lokomotiva je poražena od Sportinga, a srpski reprezentativac Petar Škuletić nije dobio šansu, dok je Pejčinović povređen.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.