Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantan poraz Cedevite u Zagrebu

Košarkaši Krke pobijedili su Cedevitu u gostima sa 83:82 u duelu 6. kola ABA lige.

Slovenački tim slavio je na nevjerovatan način poenima Sandija Čebulara 0,6 sekundi prije kraja.

Prethodno je Krka propustila priliku da dođe do prednosti, ali je Marko Arapović napravio veliku glupost, pri izvođenju lopte sa strane pokušao je atraktivno iza leđa da doda saigraču, a Krka je to iskoristila, ukrala je loptu i došla je do pobjede.

Dimec je ubacio 17, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Rebec 15, a Čebular 16 poena u gostujućem timu, dok su na drugoj strani najbolji bili Žganec sa 15 i Bilan sa 13 poena.

Cedevita sada ima skor 3-3, a Krka 2-3.

Košarkaši MZT Skoplje ostvarili su prvu pobjedu u Јadranskoj ligi ove sezone, pošto su kao domaćini pobijedili gradskog rivala Karpoš sokoli sa 74:71.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Šarlon Klof sa 14 poena, Stefan Sinovec postigao je 13, a Gzavije Tams 12 poena.

U ekipi Karpoša, Kendrik Peri postigao je 22 poena, Dominik Mavra 15, a Dragan Labović 10 poena.

MZT sada ima pobjedu i pet poraza, dok je Karpoš jedina ekipa bez pobjede u prvih šest kola.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.