Smiljanić potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom

BEOGRAD, 16. avgusta 2011. (Beta) - Igrač sredine terena Milan Smiljanić potpisao je u utorak u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda dvogodišnji ugovor sa Partizanom, za koji je prošle sezone nastupao na pozajmici iz španskog Espanjola.

BEOGRAD, 16. avgusta 2011. (Beta) - Igrač sredine terena Milan Smiljanić potpisao je u utorak u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda dvogodišnji ugovor sa Partizanom, za koji je prošle sezone nastupao na pozajmici iz španskog Espanjola."Lep >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je osećaj vratiti se opet kući. Očekujem da sezonu odigram na visokom nivou, kao prošlu koja je bila jedna od najuspešnijih za klub", kazao je Smiljanić za sajt crno-belih."Voleo bih da prezimimo u Evropi i da na domaćoj sceni ponovimo uspeh iz prošle sezone, kada smo osvojili duplu krunu", dodao je on.Smiljanić je kazao da je "pozitivno iznenadjen" igračima koje je klub doveo u letnjem prelaznom roku. "Ekipa je dosta promenjena. Nisam očekivao da će klub za tako kratko vreme naći toliko dobrih igrača i nadomestiti odlaske onih koji su bili glavni deo tima", rekao je vezista Partizana.Partizan će u četvrtak u Dablinu igrati prvi meč četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa, protiv Šemroka.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smiljanić: Lepo je doći kući

Izvor: Sportal.rs, 16.Avg.2011

Igrač sredine terena Milan Smiljanić potpisao je u utorak u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda dvogodišnji ugovor sa Partizanom, za koji je prošle sezone nastupao na pozajmici iz španskog Espanjola.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.