Slučaj banana: Škoti traže izvinjenje

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slučaj "banana": Škoti traže izvinjenje

Čelnici Fudbalske asocijacije Škotske, zahtevaju izvinjenje od strane svojih kolega iz Brazila, povodom slučaja "Nejmar i banana", koji se dogodio pre nekoliko dana.

Naime, na prijateljskom meču koji su pomenute selekcije odigrale na stadionu "Emirejts" u Londonu, zvezda gostiju Nejmar, prijavio je rasističko ponašanje, odnosno bačenu bananu u njegovom pravcu.

Nejmarov "ludi" dribling >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << VIDEO

Hrabra odbrana golmana Palmeirasa (VIDEO)

Cela Škotska na nogama zbog Mareja!

Posle dva dana ispostavilo se da je južno voće na teren bacio nemački student, te škotski Savez ili navijači nemaju nikakve veze sa incidentom.

Istragu o slučaju preuzeli su Arsenal, kao klub na čijem je stadionu odigran meč, odnosno londonska policija, a kako je utvrđeno da ništa ne povezuje Škote sa incidentom, odmah je zatraženo izvinjenje, kako bi se smanjila sigurno već učinjena šteta.

Incident pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nejmar: Neću da se izvinim Škotima

Izvor: Blic, 01.Apr.2011, 14:05

Reprezentativac Brazila Nejmar odbio je da se izvini fudbalskom savezu Škotske zbog rasističkih optužbi upućenih nakon završetka prijateljskog meča u Londonu. ..Nejmar je rekao da je na stadionu Emirejts vladala rasistička atmosfera, a situacija je kulminirala nakon što je ubačena banana na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.