Slobodno bacanje o kojem priča Amerika: Hjustonov debitant šutira kao pre 40 godina! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Dec.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodno bacanje o kojem priča Amerika: Hjustonov debitant šutira kao pre 40 godina! (VIDEO)

Činanu Onuaku se baš potrudio da mu zapamte debi

Mladi centar Činanu Onuaku je prošlog leta draftovan kao 36. pik od strane Hjustona, a priliku da debituje u NBA ligi je dobio sinoć. I potrudio se da ga svi dobro upamte. Dao je šest poena od čega dva dva sa linije slobodnih bacanja koja će se posebno pamtiti.

Hjustonov novajlija je izveo slobodna bacanja na atsrai način. Što bi Amerikanci >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekli „ispod ruke“. Ovakav način izvođenja slobodnih bacanja se ne praktikuje u NBA ligi od 70-ih godina prošlog veka...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgleda šašavo, ali "radi"!

Izvor: Mondo, 27.Dec.2016

Centar Hjustona Činanu Onuaku na svom NBA debiju podsetio ljubitelje košarke kako su se nekada izvodila slobodna bacanja. Rokitsi su pobedili Finiks Sanse 131:115, a Onuaku postigao ukupno šest poena.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.