Sjajni Rajović pobedio na etapi u Kini

Izvor: B92, 17.Jul.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Rajović pobedio na etapi u Kini

Srpski biciklista Dušan Rajović trijumfovao je na drugoj etapi Trke oko Ćingaj jezera, koja se vozila od Sjininga do Sjininga u dužini od 115 kilometara.

Ova trka spada u kategorija odmah ispod "Worldtour" trka, takozvana 2.HC kategorija.

Rajović je trijumfovao u sprint završnici ispred Italijana Rikarda Stakiotija i Turčina Ahmeta Urkena.

Ovom pobedom srpski biciklista je sada i vodeći u generalnom plasmanu, što je svakako veliki uspeh.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Od pozantih imena na trci učestvuje nekadašnji šampion Điro d'Italije, Damijano Kunego, koji vozi za tim Nipo-Vini Fantini.

Sa druge strane, Rajović nastupa za tim Adria Mobil, a pored njega u timu na trci su još Radoslav Rogina, Gregor Gazvoda, Žiga Groselj, Jon Božič i Andrea Borso.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uspeh srpskog biciklizma: Rajković pobedio u Kini i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017

Srpski biciklista Dušan Rajović trijumfovao je na drugoj etapi Trke oko Ćingaj jezera, koja se vozila u dužini od 115 kilometara...Ova trka spada u kategorija odmah ispod "Worldtour" trka, takozvana 2. HC kategorija...Rajović je trijumfovao u sprint završnici ispred Italijana Rikarda Stakiotija...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.