Siti spremio 42 miliona evra za Vilšera

Izvor: Beta, 28.Apr.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti spremio 42 miliona evra za Vilšera

MANČESTER, 28. aprila 2015. (Beta) - Engleski premijerligaš Mančester siti spremio je 42 miliona evra za dovodjenje fudbalera Arsenala Džeka Vilšera, preneli su u utorak britanski mediji.

Kako se navodi, Siti neće odustati od dovodjenja reprezentativca Engleske na leto, iako u Arsenalu tvrde da ga neće prodati.

Siti želi da se pojača u veznom redu, s obzirom na to da će na leto verovatno ostati bez svog dugogodišnjeg najboljeg igrača Jaje Turea, čiji je odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << izvestan posle pet sezona provedenih u Mančesteru.

Mančester siti će naredne godine pokušati da dodje do novog trofeja u Premijer ligi, pošto ove godine nema šansu da odbrani titulu jer Čelsi nakon 34 kola ima 10 bodova više i utakmicu manje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti spremio 42 miliona za Vilšira

Izvor: B92, 28.Apr.2015

Akutelni šampion Engleske Mančester Siti spremio je 42 miliona evra za dovođenje fudbalera Arsenala Džeka Vilšira, preneli su britanski mediji...Kako se navodi, Siti neće odustati od dovođenja reprezentativca Engleske na leto, iako u Arsenalu tvrde da ga neće prodati...'Građani' žele da se...

Nastavak na B92...

Liverpul želi Jovetića

Izvor: Beta, 28.Apr.2015

BEOGRAD, 28. aprila 2015. (Beta) - Fudbalski klub Liverpul želi da u letnjem prelaznom roku u svoje redove dovede igrača Mančester sitija Stevana Jovetića, preneli su u utorak britanski mediji...Liverpul ove sezone ima velikih problema u napadu, a kako prenose britanski mediji, trener "crvenih" Brendon...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.