Izvor: Press, 21.Jul.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Kristijana Ronalda stalno zapitkuje: Ko je moja mama!?

Naime, Kristijano Junior još uvek nema ni predstavu ko je njegova majka i stalno je postavljao isto pitanje, dok mu tetka Elma, sestra čuvenog fudbalera, nije rekla da prestane sa zapitkivanjem.
Veruje se da je dečaka rodila surogat majka.
"Jednom smo mu rekli da je mama u raju, ali moj brat i mama su mi rekli da to više ne govorim. Sada mu govorimo da je mama na putu i on više ne pita" - kaže Elma.
Pitanja o majci malog Kristijaninja počela su prošle nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada majka fudbalera, Dolores Aveiro, objavila zvaničnu biografiju u kojoj je otkrila da je putovala 2010. godine u Ameriku, kako bi dovela dečaka u Španiju.

PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO) NEVIĐENO: Pogledajte selfi Džaje i njegove ćerke
ROĐEN POD SREĆNOM ZVEZDOM: Holandski biciklista izbegao nesreće u oba malezijska aviona!
Bogdanović Nedoviću: Ne ke*aj po Tviteru, nego dođi na pripreme za Mundobasket!
   
Ona kaže da joj je sin tada poručio da se nikada neće znati ko je žena koja mu je rodila sina.
Dolores živi u Madridu sa sinom i pomaže mu da odgaji dečaka. Paulo Sosa Kosta, koji je napisao njenu biografiju, napomenuo je da će se Ronaldo možda oženiti svojom devojkom, Irinom Šajk.
"Dolores zna da će se on oženiti pre ili kasnije."

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Kristijana Ronalda želi da zna ko mu je mama

Izvor: Svet plus, 21.Jul.2014

Četvorogodišnji sin Kristijana Ronalda, što je stariji sve više pati za majkom, pa je počeo da postavlja pitanja ko je njega zapravo rodio. Iako u javnosti nije poznato ko je majka dečaka, fudbalerova sestra objašnjava kako se bore s tim problemom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.