Simeone se izvinio za ćušku sudiji: Bio sam nervozan, ponosan sam na momke

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone se izvinio za "ćušku" sudiji: Bio sam nervozan, ponosan sam na momke

Fudbaleri Atletika osvojili su Superkup Španije pobedom nad Realom sa 1:0 u revanšu, a u centru pažnje bio je trener "jorgandžija" Dijego Simeone, koji je isključen u 25. minutu meča.

Temperamentni Argentinac prešao je granicu dozvoljene komunikacije sa sudijom fizičkim kontaktom, a glavni arbitar David Borbalan nije mu progledao kroz prste posle "ćuške" pomoćniku  Antoniju Santosu.

"To je posledica nervoze, preostaje mi samo da se izvinim. Ponosan sam na igru momaka, dva puta smo se suprotstavili velikim šampionima, i trijumf nam je dao veliku energiju i motivaciju za predstojeće izazove", rekao je Simeone posle utakmice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.