Simeone: Šta najviše boli? Pogled na tribinu

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simeone: Šta najviše boli? Pogled na tribinu

Trener Atletika o porazu od Reala.

Foto: AP/Francisco Seco

Atletiko Madrid još jednom nije uspeo. Ponovo je u finalu Lige šampiona izgubio od Reala u utakmici koju je, kao i pre dve godine, mogao da reši u svoju korist.

U Lisabonu su za "jorgandžije" kobni bili kraj drugog poluvremena, pa produžeci. U Milanu su pali sa bele tačke.

Dijego Simeone, trener crveno-belih iz Madrida, ne može da se opredeli koji poraz mu je teže pao i priznaje šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga najviše boli.

"Ne znam koji (poraz) više boli. Pogled na ljude koji su platili da dođu ovde me najviše boli. Osećam se odgovornim za to što im nisam dao ono što su hteli. To je ono što zaista boli".

Argentinac je pružio ruku pobedniku.

"Čestitam Realu - još jednom su bili bolji od nas - ovog puta u penalima. Počeli smo utakmicu loše, pa smo se organizovalo u 20. minutu. U drugom poluvremenu smo mogli da izjednačimo veoma brzo i naša namera je bila jasna", dodao je šef struke Atletika, koji je na terenu bio uz igrače.

Da li će zajedno imati još jednu priliku?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.