Silva: Ne prelazim u Barselonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva: Ne prelazim u Barselonu

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija Španac David Silva odbacio je spekulacije da će napustiti klub i na leto preći u Barselonu.

Španski mediji preneli su da je Silva nezadovoljan u Sitiju jer klub ne može da napravi ozbiljniji iskorak u Ligi šampiona i da razmišlja o odlasku.

"Trenutno ne razmišljam o povratku u Primeru. Ukoliko bih se vraćao, sigurno ne bih isključio bivši klub Valensiju, a želja mi je da karijeru završim u Las Palmasu. Veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sam zadovoljan u Sitiju jer imam podršku svih. Osvojili smo sve domaće trofeje i preostalo nam je samo da postanemo prvaci Evrope", rekao je Silva, a prenosi Dejli Ekspres.

Silva je rođen u gradiću Argunieginu na Kanarskim ostrvima, ali je prošao fudbalsku školu Valensije iz koje je 2010. godine za 24 miliona funti prešao u Siti.

U dresu "građana" odigrao je 214 utakmica, postigao 41 gol i osvojio dve titule u Premijer ligi, kao i po jedan FA kup, Liga kup i Komjuniti šild.

On je tokom karijere igrao igrao na pozajmici za Eibar i Seltu, dok je za reprezentaciju Španije nastupio 87 puta, dao 22 gola i osvojio titule prvaka Evrope (2008. i 2012), kao i Mundijal 2010. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.