Šilb veran Galati, Gaudlok preskup

Izvor: B92, 29.Jul.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šilb veran Galati, Gaudlok preskup

Turski Galatasaraj doveo je nekoliko velikih pojačanja za povratak u Evroligu, ali mu ipak nisu dostupni svi igrači. "Mnogo želimo da se Gaudlok vrati u Istanbul, ali su njegovi zahtevi previsoki. Očekujemo da narednih dana bude jasno da li će nam se pridružiti ili ne", rekao je sportski direktor Galate Omer Jalcinkaja.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šilb vijeran Galati, Gaudlok preskup

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2016

Turski Galatasaraj doveo je nekoliko velikih pojačanja za povratak u Evroligu, ali mu ipak nisu dostupni svi igrači...Istanbulski klub želio je da dovede Amerikanca Endrua Gaudloka, ali je odustao zbog visokih finansijskih zahtjeva beka..."Mnogo želimo da se Gaudlok vrati u Istanbul, ali su njegovi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.