Serija A: Miha pobedio svoje, bikovi probušili Bolonju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Miha pobedio "svoje", "bikovi" probušili Bolonju

Ekipa Milana pobedila je Sampdoriju u poslednjem subotnjem meču 14. kola Serije A – 4:1 (2:0).

Ekipa Siniše Mihajlovića, koji je po prvi put za rivala imao svoj bivši klub, zabeležila je sedmi trijum u sezoni, pa je sada peta na tabeli sa 23 boda, dok je ekipa iz Đenove pretrpela šesti poraz i ostala je 13.

"Rosoneri" su odigrali jedan od najboljih mečeva od kada je srpski strateg na klupi slavnog kluba, a sa po dva pogotka u oba poluvremena lako je otklonila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve dileme oko pobednika.

Strelci za Milan bili su Bonaventura u 16. minutu, Niang u 38. i 49. i Luiz Adrijano u 79. minutu dok je konačan rezultat postavio Eder iz penala u 87.

U prvom meču dana, Torino je golovima u finišu slomio otpor Bolonje.

Milanisti su od prvog trenutka na "San Siru" znali šta žele, ubrzo su preuzeli kontrolu i počeli da prete golu Marka Vivijana, da bi ga nedugo zatim i savladali.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Miha razbio Sampdoriju!

Izvor: Mondo, 28.Nov.2015

Fudbaleri Milana ubedljivi protiv Sampdorije u meču 14. kola Serije A..Ekipa Sampdorije ubedljivo je poražena u kvalifikacijama za Ligu Evrope od Vojvodine (4:0), a nemilosrdan prema timu iz Đenove bio je i bivši fudbaler Voše Siniša Mihajlović. Njegov status na kormilu Milana je dugo bio ugrožen,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.