Serbia open, četvrti dan: Lajović u singlu, pa Bozoljac i Vemić u dublu

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serbia open, četvrti dan: Lajović u singlu, pa Bozoljac i Vemić u dublu

Na teniskom turniru “Serbia open” koji se održava u Beogradu četvrti dan takmičenja doneće nekoliko zanimljivih duela, nastup tri srpska igrača kao i veliki derbi između Huana Monaka i Felisijana Lopeza.

Program počinje tačno u podne, kada će se na centralnom terenu sastati šesti nosilac Ernests Gulbis i Ukrajinac Ilja Marčenko, a potom od 14 časova igraju Argentinac Monako, osmi favorit na ovom ATP turniru i njegov rival iz Španije.

Felisijano Lopez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je 42. grač sveta, Huan Monako je pet pozicija bolje plasiran pa će njihov duel sa pravom privući najviše pažnje u utorak.

Od 16 časova na teren će Čileanac Fernando Gonzalez i to protiv Martina Klizana iz Slovačke koji je prebrodio kvalifikacije, a potom od 20 časova kreće i "srpski” deo programa.

Dušan Lajović će igrati protiv 82. igrača sveta, Italijana Filipa Volandrija, a potom će Ilija Bozoljac i Dušan Vemić u dublu odmeriti snage protiv japansko-hrvatskog para Kei Nišikori - Lovro Zovko.

Na terenu broj 1 sastaća se, redom, Kazahstanac Kukuškin i Indijac Devarman, potom Austrijanac Peja i Nemac Berer, te Brazilac Melo i peti nosilac Džon Izner iz SAD.

U podne kreću i mečevi na terenu broj 2, na kome će posle duela između Rumuna Ungura koji je prebrodio kvalifikacije i Španca Ramireza Hidalga biti odigran špansko-nemački okršaj u dublu. Nasrpam Garsije-Lopeta i Montanjesa naći će se Emrih i Kamke, a posle njih će igrati Marsel Granoljers protiv Franka Škugora iz Hrvatske.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SO: Marčenko izbacio Gulbisa

Izvor: B92, 26.Apr.2011

Letonac Ernests Gulbis, šesti nosilac i dobitnik vajld karte, završio je takmičenje već u prvom kolu Serbia Opena...Od njega je u dva seta bio bolji Ukrajinac Ilja Marčenko 6:2, 6:4...Momak iz Donjecka, koji je 108. teniser na ATP listi, lako je eliminisao od Estonca, koji je na 33. listi najboljih...

Nastavak na B92...

Marčenko eliminisao Gulbisa

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2011

Šesti nosilac i dobitnik vajld karte, Letonac Ernests Gulbis završio je takmičenje već u prvom kolu Serbia Opena, koje se igra u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...

GULBIS ELIMINISAN NA STARTU "SRBIJA OPENA"

Izvor: Kurir, 26.Apr.2011

BEOGRAD - Šesti nosilac i dobitnik vajld karte, Letonac Ernest Gulbis završio je takmičenje na Srbija Opena u Beogradu, pošto ga je u prvom kolu savladao..Ukrajinac Ilija Marčenko rezultatom 6:2, 6:4. U narednom kolu Marčenko će se sastati sa pobednikom duela srpskog tenisera Dušana Lajovića...

Nastavak na Kurir...

Srbija open: Lajović, Izner i Gulbis ispali

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2011, 01:14

BEOGRAD, 26. aprila 2011. (Beta) - Peti i šesti nosioci teniskog turnira Srbija open, Džon Izner i Ernest Gulbis, eliminisani su već u prvom kolu od Rikarda Mela, odnosno Ilje Marčenka.Izner je od Mela poražen sa 2:0 (6:4, 7:6), dok je Gulbis izgubio od Marčenka takođe sa 2:0 (6:2, 6:4).U derbiju...

Nastavak na NaDlanu.com...

BOZOLJAC I VEMIĆ ELIMINISANI U DUBLU

Izvor: Kurir, 27.Apr.2011

BEOGRAD - Srpski teniseri Ilija Bozoljac i Dušan Vemić nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo u konkurenciji dublova na ATP turniru "Srbija Open" pošto su na startu takmičenja izgubili od japansko-hrvatskog para Kei Nišikori/Lovro Zovko sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:3...Bozoljac i Vemić nisu ispunili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.