Šavi: Puna kontrola utakmice

Izvor: B92, 13.Mar.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šavi: Puna kontrola utakmice

Vezni fudbaler Barselone Šavi Ernandes smatra da je njegov tim potpuno zasluženo izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Blaugrana je slavila u oba meča protiv Mančester Sitija, u Engleskoj je bilo 2:0, da bi u revanš meču domaći trijumfovali rezultatom 2:1.

"U pojedinim momentima Siti je igrao dobro, imaju odličan tim, ali smo mi imali punu kontrolu utakmice. Ostvarili smo cilj i srećni smo zbog toga", rekao je Šavi.

Barsa je imala prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golom Mesija, da bi u finišu meča posle izjednačujućeg gola Vensana Kompanija, Dani Alves u nadoknadi vremena doneo pobedu domaćem timu.

Želeli smo da dominiramo u posedu lopte i da strpljivo gradimo igru, mi imamo kvalitet da igramo tako, a naravno postoje i drugi načini. Navijači su bili sjajni, napravili su fenomenalnu atmosferu i bili sve vreme uz nas“, zaključio je Šavi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šavi: Puna kontrola utakmice

Izvor: B92, 13.Mar.2014

Vezni fudbaler Barselone Šavi Ernandes smatra da je njegov tim potpuno zasluženo izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona...Blaugrana je slavila u oba meča protiv Mančester Sitija, u Engleskoj je bilo 2:0, da bi u revanš meču domaći trijumfovali rezultatom 2:1..."U pojedinim momentima Siti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.