Saša Obradović novi trener Kijeva

Izvor: Blic, 10.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Obradović novi trener Kijeva

Srpski košarkaši trener Saša Obradović (39) potpisao je dvogodišnju ugovor sa ukrajinskim Kijevom, saopštila je danas menadžerska agencija "Beobasket".

Obradović je poslednje tri sezone proveo na klupi nemačkog tima Rajnenergi iz Kelna, sa kojom je osvojio titulu nacionalnog prvaka i kup.

Njegov novi klub u prošloj sezoni je poražen u finalu plej-ofa od Azovmaša sa 3:1.

Saša Obradović je od 1995. do 2001. godine kao igrač sa reprezentacijom Jugoslavije bio trostruki evropski prvak i svetski šampion.

Igrao je u beogradskoj Crvenoj zvezdi, berlinskoj Albi, podgoričkoj Budućnosti, Romi i kelnskom Energiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Obradović na klupi Kijeva

Izvor: Mondo, 10.Jun.2008

Srpski trener Saša Obradović potpisao je dvogodišnji ugovor sa ukrajinskim Kijevom, saopštila je u utorak menadžerska agencija Beobasket.

Nastavak na Mondo...

Saša Obradović novi trener Kijeva

Izvor: B92, 10.Jun.2008

..Srpski košarkaši trener Saša Obradović (39) potpisao je dvogodišnju ugovor sa ukrajinskim Kijevom, saopštila je u utorak menadžerska agencija "Beobasket". Obradović je poslednje tri sezone proveo na klupi nemačkog tima Rajnenergi iz Kelna, sa kojom je osvojio titulu nacionalnog prvaka i kup....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.