Saša Marjanović pocepan (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Jun.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Marjanović "pocepan" (FOTO)

Po srpskom običaju crno-beli "skočili" na svog saigrača kada im je saopštio da je po drugi put postao tata.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaler Partizana Saša Marjanović po drugi put je postao tata.

Radosnu vest Marjanović je primio na pripremama u Poljskoj, a istog trenutka stradala je majica koju je imao obučenu. Saigrači su je pocepali.

Redakcija MONDA čestita rođenje sina Saši Marjanoviću.

Ekspedicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizana od danas će biti bogatija za nekoliko članova. Ekipi će se pridružiti fudbaleri Nemanja Mihajlović, Saša Lukić i Marko Golubović, dok se iz Beograda vraća i Darko Brašanac, koji je dobio slobodno od trenera Ivana Tomića kako bi prisustvovao svadbi brata.

U Poljsku će, takođe, sportski direktor Ivica Iliev, ispred Radne grupe Mile Jovičić, kao i predsednik Nadzornog odbora Vladimir Vuletić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.