Sampdorija nanela prvi poraz Interu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2009, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija nanela prvi poraz Interu

ĐENOVA - Fudbaleri Intera, aktuelni šampioni Italije, izgubili su večeras u Đenovi od Sampdorije sa 0:1 i u šestom kolu Serije A pretrpeli prvi poraz ove sezone.

Inter je, takođe, izgubio i prvo mesto na tabeli, pošto ga je pretekla upravo Sampdorija, koja sada ima dva boda više. Priliku da Interu pobegne za čak tri boda sutra će imati i Juventus, koji će u Torinu dočekati Đenovu.

Pobednički gol za Sampdoriju postigao je Đampaolo Pazini u 72. minutu meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kome je to bio treći pogodak od početka prvenstva.

Inter, sa druge strane, prvi put ove sezone nije uspeo da zatrese protivničku mrežu s obzirom da su obe ekipe teško dolazile do prilika.

Ranije to nije bio problem za Inter, koji samo u prvom kolu, u duelu sa Barijem 1:1, nije uspeo da postigne više od gola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi poraz Čelsija, Mančester junajted prvi

Izvor: RTS, 26.Sep.2009

Fudbaleri Celsija neočekivano su izgubili na gostovanju Viganu sa 1:3 i u sedmom kolu engleskog prvenstva pretrpeli prvi poraz ove sezone. ..Odlučujući momenat dogodio se u 53. minutu, pri rezultatu 1:1, kada je golman Čelsija Petr Čeh u svom kaznenom prostoru oborio napadača Vigana Uga Rodaljega,...

Nastavak na RTS...

Sampdorija nanela prvi poraz Interu

Izvor: RTS, 26.Sep.2009

Fudbaleri Intera, aktuelni šampioni Italije, izgubili su u Đenovi od Sampdorije sa 0:1 i u šestom kolu Serije A pretrpeli prvi poraz ove sezone. ..Inter je, takođe, izgubio i prvo mesto na tabeli, pošto ga je pretekla upravo Sampdorija, koja sada ima dva boda više. Priliku da Interu pobegne za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.