Samo tenk može da zaustavi Juve

Izvor: B92, 03.Mar.2014, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo tenk može da zaustavi Juve"

Trener Milana Klarens Sedorf rekao je da samo tenk može da spreči Juventus na putu do nove, treće uzastopne titule u Seriji A.

Juventus je napravio veliki korak ka odbrani šampionske titule, pošto je u derbiju 26. kola na "San Siru" pobedio Milan sa 2:0.

Igrali smo protiv jake ekipe, pokušali smo da neutrališemo njihove prednosti. Mislim da je prvi gol odlučio i da je Tevez bio igrač koji je pravio razliku na terenu. Juventus je pokazao koliko je snažan, možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo da im aplaudiramo, samo tenk može da ih zaustavi“, rekao je Sedorf za klupski sajt.

’Stara dama’ iz Torina nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 69 bodova, 11 više u odnosu na drugoplasiranu Romu, koja ima utakmicu manje. Milan je na desetoj poziciji sa 35 bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedorf: Samo tenk može da zaustavi Juventus

Izvor: Akter, 03.Mar.2014

Trener Milana Klarens Sedorf rekao je danas da samo tenk može da spreči Juventus na putu do nove, treće uzastopne, titule u Seriji A

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.