STVARNO JE GOL MAŠINA: Ronaldo je srušio rekord STAR 46 GODINA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STVARNO JE GOL MAŠINA: Ronaldo je srušio rekord STAR 46 GODINA (FOTO)

Los Blankosi veoma blizu titule.

Fudbaleri Reala ubedljivo su savladali Seltu, rezultatom 4:1. Na taj način, Los Blankosi su došli na korak do titule u La Ligi, pošto kolo pre kraja sezone imaju tri boda više od najbližeg pratioca Barselone. Dakle, dovoljan im je i bod u poslednjoj rundi, protiv Malage. Meč u Vigu će ostati upamćen i po još jednom detalju, koji je vezan za Kristijana Ronalda. Portugalac je bio dvostruki strelac, a drugi gol bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 368. u La Ligi. Na taj način prestigao je Engleza Džimija Grivza (Čelsi, MIlan, Totenhem i Vest Hem) koji je do sada bio najbolji strelac u ligama petice. Pošto su pred njim godine igranja, nema sumnje da će biti teško nadmašiv. Jedini ko bi mogao da ga ugrozi je Lionel Mesi, sa 346 golova. Inače, rekord je bio star 46 godina.

Real Madrid 2-0 up

Cristiano Ronaldo's 2nd goal tonight.

His 368th league goal.

He's all-time top-scorer in the top five European leagues pic.twitter.com/p6QQxcmviv

— BBC Sport (@BBCSport) May 17, 2017

Dakle, Real je nadomak titule u Španiji, a da osvoji još jedan trofej ima šansu i u Ligi šampiona. Za 3. jun u Kardifu zakazano je finale sa Juventusom, koji je osvojio Kup Italije (pročitajte OVDE).

Selti za koju nije igrao Nemanja Radoja golove su dali i Karim Benzema i Toni Kros.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.