SP U RUKOMETU: Lud meč Makedonije i Islanda, Španci razbili Slovence a Francuska poslala kući Poljke

Izvor: HotSport.rs, 20.Jan.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U RUKOMETU: Lud meč Makedonije i Islanda, Španci razbili Slovence a Francuska poslala kući Poljke

Pobede u današnjim mečevima zabeležili su još i Rusija, Tunis i Norveška.

Svakako najzanimljivij meč dana bio je susteret između Makedonije i Islanda, koji je završen nerešenim ishodom, rezultatom 27:27.
Ovaj meč imao je veoma zanimljiv tok. Nakon što su Makedonci na startu meča poveli sa 4:0, Island je u potpunosti preuzeo kontrolu nad utakmicuom, vrlo brzo preokrenuo i na odmor poneo prednost od 15:13.
Imali su na 15. minuta pre kraja Islanđani i prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od 24:19, ali tada su se Kire Lazarov i drugovi probudili i finišu preokrenuli rezultat, ali su na kraju morali da se zadovolje bodom, koji je za Island značio prolaz u narednu fazu.
Zanimljiv meč odgrali su i Francuska i Poljska u kome su trikolori Poljacima naneli i četvrti poraz u grupi, rezultatom 26:25 i poslali ih kući, dok je Španije pobedom nad Slovenijom (36:26) obezbedila prvo mesto u grupi B.
Tako će u četvrtfinalu Makedonija, koja je zauzela treću poziciju u svojoj grupi, u osmini finala ići na Norvešku, dok će Island kao četvrti ići na Francuze.
Evo i svih rezultata današnjih utakmica

Grupa A
Rusija-Brazil 28:24
Francuska-Poljska 26:25
Japan-Norveška 23:38
Grupa B
Tunis-Angola 43:34
Makedonije-Island 27:27
Španija-Slovenija 36:26



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post SP U RUKOMETU: Lud meč Makedonije i Islanda, Španci razbili Slovence a Francuska poslala kući Poljke appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.