ŠOK Preminio bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić

Izvor: Blic, 03.Jul.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK Preminio bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić iznenadno je preminuo u Kini, javljaju kineski mediji.

Šokantna vest potresla je kineski Kingdao pošto je njihov član i srpski teniser Goran Gogić odjednom zgubio svest , a zatim je hitno prevezen u bolnicu gde je u 22:25 časova konstatovana smrt.

Gogiće je imao samo 29 godina, rođen je u Vrbasu, a igrao je Jedinstvo Ub, Čukarički, Napredak Kruševac, Javor, Jagodinu i Zvezdu odakle je otišao u Kinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK Preminuo bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić

Izvor: Blic, 03.Jul.2015

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić iznenadno je preminuo u Kini, javljaju kineski mediji...Šokantna vest potresla je kineski Kingdao pošto je njihov član i srpski fudbaler Goran Gogić odjednom izgubio svest tokom treninga , a zatim je hitno prevezen u bolnicu gde je u 22:25 časova konstatovana...

Nastavak na Blic...

ŠOK: Umro bivši fudbaler Zvezde Goran Gogić!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015

Tužna vest stiže iz Kine. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić iznenada je preminuo, javili su kineski mediji...Vezista koji je igrao za drugoligaša Kingdao, izgubio je svest na večernjem treningu, hitno je prevežen u bolnici, ali je ubrzo konstantovana smrt...Gogić je imao samo 29...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.