SLAVILI POBEDU OLIMPIJAKOSA: Delije su na ovom mestu bile tokom meča u Humskoj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVILI POBEDU OLIMPIJAKOSA: Delije su na ovom mestu bile tokom meča u Humskoj! (FOTO)

Zvezdin bratski klub slavio u Beogradu.

Iako su najavljivali dolazak na stadionu u Humskoj, navijačima Crvene zvezde i Olimpijakosa nije dozvoljen ulazak na severnu tribinu. Dugo se nagađalo da li će Delijama i pripadnicima grupe Gejt 7 biti omogućeno da prisustvuju utakmici, međutim, pošto se to nije dogodilo, simpatizeri beogradskih crveno-belih uputili su se u drugom pravcu.

Било пиво, била блеја, јебали вас Цигани из Пиреја! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #FKCZ #Olympiacos pic.twitter.com/6waam07jLq

— Delije Sever (@delije_net) July 25, 2017

Odmah po završetku meča Partizan - Olimpijakos, oglasile su se i Delije. Fotografija koja je brzinom munje obišla internet, snimnjena je na Adi ciganliji, gde su navijači Zvezde proveli vreme.

Fanovi tima sa Marakane, naime, uz podršku desetak članova Gejt 7, trebali su da budu na severnoj tribini, a tokom selfija pohvalili su se kupljenim kartama za ovaj meč.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.