SL: Iran pobedio Srbiju

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2016, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Iran pobedio Srbiju

Sleteli su na aerodrom „Ataturk“ dvadesetak minuta posle teorističkog napada u kome je život izgubilo više od 40 ljudi. Da su poleteli na vreme... Nevreme u Beogradu je bukvalno spasilio naše odbojkaše.

Šokirani svime što su videli i doživeli, stigli su u Teheran, na treći turnir Svetske lige, sa oreolom selekcije koja nije doživela poraz, koja je osvojila maksimalnih 18 bodova i koja sigurnim koracima grabi ka finanom turniru Svetske lige. Podsećanja radi Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će u Poljskoj braniti srebrnu medalju. Izvesno je da je pootrebno da se desi čudo pa da Srbija ne stigne do cilja. Ostaje žal za Olimpijskim igrama, ali život ide dealje...

Dvorana u Teheranu je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Više od 12 hiljada navijača je pratilo je meč. Iran je imao veliku podršku sa tribina. Srbia je delovala sjajno u prva dva seta i naslov je trebao da bude “Na muci se poznaju junaci” ali, veliki mor i pad kocentracije je učinio svoje. Iran je savio sa 3:2 po setovima 18:25, 22:25, 25:22, 25:23, 16:14. Pulenima Nikole Grbića je neodojalo malo sreće u završnici setova, ali bod, posle svega što su preživeli deluje kao pobeda.

Srbija je relativno lako dobila prva dva seta i delovala je da većih problema na putu ka pobedi neće biti. Ali uz veliku podršku sa tribina selekcija Irana se nije složila sa takvim epilogom. Uz mnogo poklona od strane odbojkaše Srbije, Iran je dobio treći set.  Drama, peti set ili sedma pobeda Srbije? Drama! Iran je dobio i četvrti set. Da li će Srbija pre domaćin navijačima osvoji bod ili dva. Usledio je je kockarski taj brejk u kojem je bolji bio Iran.  I pored poraza, Srbija nema mnogo razloga za tugu jer je plasman na finalni tuniru u Krakovu, prktično u rukama Atanasijevića i drugova.

Srbija u subotu igra protiv Argentine, a u nedelju sledi dul sa Italijom. U drugom meču na turniru u Teheranu, Italija je pobedila Argentinu sa 3:1.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.