SJAJNI VELJA: Uradio sam sve što je trebalo

Izvor: Press, 20.Avg.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNI VELJA: Uradio sam sve što je trebalo

Stjepanović je u Berlinu osvojio drugo zlatno odličje u vremenu novog nacionalnog rekorda (1:45,78).


"Uradio sam zaista sve što je trebalo. Znao sam sve vreme da me prati svetski i evropski rekorder Paul Biderman i držao sam tempo. Očigledno je da sam imao boljih 50 metara od njega", rekao je Stjepanović za RTS.

Sjajni plivač prethodno je u ponedeljak osvojio evropsko zlato na 400 metara slobodno, takođe u vremenu novog rekorda Srbije (3:45,66).

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velja: Bolji u finišu od Bidermana

Izvor: B92, 20.Avg.2014

Srpski plivač Velimir Stjepanović, novi šampion Evrope na 200 metara slobodno, izjavio je da je u finalnoj trci uradio sve što je trebalo da stigne do zlata...Stjepanović je u Berlinu osvojio drugo zlatno odličje u vremenu novog nacionalnog rekorda (1:45,78)..."Uradio sam zaista sve što je trebalo....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.