Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIVIĆEVI ORLIĆI LAGANO ŠIRE KRILA: Prvo Andora, pa Holandija u Španiji

Mlada reprezentacija izlazi na međunarodnu scenu.


Mlada reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo 25. marta kada će nam rival biti u gostima Andora, a četiri dana kasnije u Španiji, izabranici selektora Tomislava Sivića imaće proveru u meču sa Holandijom.
– Biće promena u selekciji, jer u isto vreme igra i A reprezentacija utakmice protiv Poljske i Estonije. O svemu, ipak, kada dođe vreme, a oba meča, pogotovo duel sa Holandijom, poslužiće nam za ono što nas očekuje u septembru kada se nastavljaju kvalifikacije našim gostovanjem u Italiji, rekao je Tomislav Sivić.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mladi u martu u Španiji sa Holandijom

Izvor: B92, 12.Feb.2016

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sastaće se u martu sa Holandijom u prijateljskoj utakmici. Utakmica će se igrati u Španiji 29. marta, četiri dana nakon kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo u gostima protiv Andore.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.