SITI RUŠI REKORDE Mesiju nude mesečnu platu od 4,5 miliona evra!

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SITI RUŠI REKORDE Mesiju nude mesečnu platu od 4,5 miliona evra!

Mančester siti spreman je da ozbiljno uzburka talase u svetu fudbala. Najnovija ponuda sa Ostrva možda neće ostaviti ravnodušnim nikog u Barseloni.

Meta "građana" je niklo drugi do jedan od najboljih fudbalera sveta, Lionel Mesi. Siti je i ranije pokušavao da ga privoli da se preseli na "Itihad", ali je Mesi odolevao.

Dali će moći sada, to je pravo pitanje, ali činjenica da su spremni da mu daju mesečnu platu od 4,5 miliona evra zvuči prosto neverovatno, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je jasno da bogati šeici, koji su vlasnici engleskog kluba, imaju taj novac na raspolaganju.

Čini se da bi i Mesi konačno mogao da pristane. Ne samo zbog tolike plate, već pre svega zbog znatno manjih poreza na prihode nego što su u Španiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NESTVARNA CENA: Jedan Mesi vredi ko cela Srbija!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2015, 09:06

Mančester siti spreman da Barseloni plati više od 150 miliona evra, dok je kompletan tim „orlova“ procenjen na 178 miliona...Najbolji fudbaler današnjice Lionel Mesi za neverovatnu novčanu sumu od 150 miliona evra prelazi iz Barselone u Mančester siti, a prema tvrdnjama engleskih i španskih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.