SARADNJA NA SVIM NIVOIMA: Kokeza DOVODI Panamce u Staru Pazovu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SARADNJA NA SVIM NIVOIMA: Kokeza DOVODI Panamce u Staru Pazovu (FOTO)

Predsednik FSS bio u radnoj poseti Centralnoj Americi.

Predsednik FSS, Slaviša Kokeza, boravio je u Panami kao specijalni gost tamošnjeg FS na meču koji je domaćin odigrao protiv Hondurasa (0:1) u okviru Kupa Srednje Amerike.

ORAO MEĐU ORLOVIMA: Kristal Palas OTIMA Srbina! (FOTO)

Najviše se pričalo o saradnji mlađih selekcija, s obzirom na to da su u Centralnoj Americi upoznati sa odličnim rezultatima koje Srbija postiže u radu sa tim uzrasnim kategorijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U tom cilju, Panamci su pokazali želju da sa svojim selekcijama gostuju u Srbiji I treniraju u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

NEOČEKIVANI PROBLEMI: Nikolić veliko POJAČANJE ne vodi u Sloveniju! (FOTO)

Između ostalog, razgovaralo se i o organizovanju prijateljske utakmice seniorske reprezentacije Paname sa našom „A“, ili selekcijom srpske Superlige.

GROFOV IZBOR: Zvezda dobija neočekivano pojačanje! (FOTO)

Orlovi su poslednji put odmerili snage sa Panamcima 1.juna 2014. u Čikagu kada je susret završen nerešenim rezultatom 1:1 (strelci Branislav Ivanović i Gabrijel Enrike Gomez).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.