Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAM PROTIV SVIH: Ludi navijač krenuo sam u tuču na protivničku tribinu! (VIDEO)

Hrabrost ili ludost, pitanje je sad…

Sautend je bio ubedljiv protiv Kolčestera, slavio je sa 3:0, ali pobeda nije bila dovoljna jednom od navijača pobedničkog tima da krene u napad na rivala sa tribina. A kako drugačije, nego – pesnicama.
Pokazao je ludu hrabrost i krenuo sam u obračun sa suparničkim navijačima u otprilike odnosu jedan prema stotinak domaćih pristalica.
Prišao je navijačima Kolčestera i počeo da mlatara rukama, a pravo je čudo kako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je uspeo da dogura dotle pored brojnih pripadnika obezbeđenja, koji su tek tada počeli da prilaze i spasu mu živu glavu. I to veoma ludu glavu:
A Southend fan trying to have it out with a few hundred Colchester fans pic.twitter.com/rYEx1AfPRp
— Limbs AOTS (@Limbs_AOTS) February 6, 2016

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ko gubi nema pravo da te bije: Uleteo je na teren, podelio par udaraca gostima i vratio se na mesto

Izvor: B92, 07.Feb.2016

Navijači u Velikoj Britaniji su poznati po “nemirnom duhu“...Na lokalnom derbiju Esiksu dogodila se neverovatna scena...Naime, jedan od navijača domaćeg tima iskočio je na travanjak i prišao tribini na kojoj su bili navijači gostujućeg tima...Neimenovani muškarac je uspeo da prođe pored...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.