Runi povredio ložu, otputovao kući

Izvor: B92, 11.Jul.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi povredio ložu, otputovao kući

Vejn Runi povredio je ložu prvog dana turneje Mančester Junajteda po Dalekom istoku, pa će zbog toga propustiti ostatak putovanja.

Runi je bio daleko najzvučnije ime u timu koji je krenuo na turneju po Tajlandu, Australiji, Japanu i Hong Kongu.

On je na prvom treningu u jugoistočnoj Aziji povredio zadnju ložu, posle čega je poslat na detaljni pregled. Snimak je pokazao da povreda iziskuje detaljniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregled i poseban lekarski tretman.

Klub ga je zato prvim avionom poslao nazad u Mančester, gde ga čeka lagani oporavak.

Novi menadžer Dejvid Mojs poveo je na put neočekivano malo igrača (odlaskom Runija ostaje ih 18), s tim što će se nekolicina pridružiti tokom turneje (Van Persi i De Hea posle prve, Kagava posle druge utakmice, a Nemanja Vidić kada se oporavi).

Vidićevi problemi sa išijadičnim nervom skratili su spisak putnika još pre poletanja.

Mojs već ima probleme, mesec dana pred start sezone, jer Jang, Smolig i Nani nisu ni bili planirani za put zbog povreda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi povredio ložu, otputovao kući

Izvor: B92, 11.Jul.2013

Vejn Runi povredio je ložu prvog dana turneje Mančester Junajteda po Dalekom istoku, pa će zbog toga propustiti ostatak putovanja...Runi je bio daleko najzvučnije ime u timu koji je krenuo na turneju po Tajlandu, Australiji, Japanu i Hong Kongu...On je na prvom treningu u jugoistočnoj Aziji povredio...

Nastavak na B92...

Runi povredio zadnju ložu

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jul.2013

Mančester junajted saopštio je da je napadač Vejn Runi na pripremama pred novu sezonu doživeo povredu zadnje lože, zbog koje će propustiti turneju „crvenih đavola” na Dalekom istoku.. (FOTO: AP). On je na prvom treningu u Bangkoku doživeo povredu lože, zbog koje je poslat na dodatne analize,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.