Rumunija, krvav poraz Steaue

Izvor: RTS, 01.Nov.2014, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija, "krvav" poraz Steaue

Steaua poražena od Targu Mureša sa 1:0 u šampionatu Rumunije, a gosti još u prvom poluvremenu izvršili sve tri izmene zbog povreda. Na kraju, oba tima završila meč sa 10 igrača na terenu.

Izuzetno zanimljiv meč odigrali su Targu Mureš i Steaua u okviru 12. kola šampionata. Steaua je zabeležila drugi poraz u sezoni, rezultatom 1:0, a kako je meč tekao, mogu još biti i zadovoljni konačnim ishodom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Trener Steaue bio je primoran već u prvih 28 minuta da izvrši tri izmene, i to sve tri zbog povreda svojih igrača.

Prvo je Ndoje kramponima zakačio po glavi Kešerua, koji je zbog bolova i vrtoglavice završio u bolnici. Onda je Latovlevići morao da napusti teren, zbog udarca laktom u glavu, zbog kojeg je Murešan dobio žuti karton.

Da "krvavi" vikend bude zaokružen, Rusesku, igrač koji je zamenio Kešerua, morao je ranije u svlačionicu, pošto je dobio jak udarac u predelu butine.

Domaći tim poveo je u 55. minutu, a do kraja meča oba tima ostala su sa po deset igrača na terenu. Prvo je Parvulesku iz Steaue zaradio direktno isključenje, da bi u samom finišu meča crveni karton dobio i domaći igrač Ndoje.

Svakako će navijači Steaue dugo pamtiti ovo gostovanje svoje ekipe...

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.