Rukometaši Srbije pobedila Rusiju, nadomak plasmana na EP

Izvor: Studio B, 12.Jun.2013, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije pobedila Rusiju, nadomak plasmana na EP

Rukometna reprezentacija Srbije nadomak je plasmana na prvenstvo Evrope pošto je u Astrahanu, u pretposlednjem 5. kolu sedme grupe kvalifikacija, svladala domaću selekciju Rusije sa 29:28 (17:11).

Kolo pre kraja srpski rukometaši vode u grupi sa sedam bodova ispred Rusije sa šest i Austrije, koja sa utakmicom manje ima pet bodova. Na začelju je Bosna i Hercegovina bez bodova. 

Ukoliko u poslednjem kolu, u nedelju u Nišu, pobedi selekciju BiH Srbija će obezbediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << učešće na šampionatu Evrope sledeće godine u Danskoj. 

U drugoj utakmici 5. kola sutra u Visokom sastaju se BiH i Austrija. Plasman na prvenstvo Evrope izboriće dve prvoplasirane selekcije iz grupe.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukomet: Srbija pobedila Rusiju

Izvor: Akter, 12.Jun.2013

Rukometna reprezentacija Srbije nadomak je plasmana na prvenstvo Evrope pošto je danas u Astrahanu, u pretposlednjem 5. kolu sedme grupe kvalifikacija, svladala domaću selekciju Rusije sa 29:28 (17:11)

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.