Ronaldo uživao sa sinom: Mojes naljutio Real, Benzema golčinom overio preokret

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo uživao sa sinom: Mojes naljutio Real, Benzema golčinom overio preokret

Fudbaleri Reala preokretom su srušili Sosijedad sa 4:1 na svom terenu u prvom meču subotnjeg programa 21. kola Primere.

Publika na "Santjago Bernabeuu" nije još ni zauzela svoja mesta, a Kasiljas je morao da vadi loptu iz mreže. Gosti iz San Sebastijana izveli su korner sa leve strane u prvom minutu i najviši u skoku bio je Elustondo koji je matirao kapitena Madriđana.

Od tog trenutka na terenu su postojali samo puleni Karla Anćelotija, koje kao da je naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj pogodak, pa je suspendovani Kristijano Ronaldo sa sinom mogao da uživa u predstavi.

Ekspresan odgovor "kraljevića" stigao je u trećem minutu kada je Hames Rodrigez na centaršut Marsela glavom zakucao loptu u gornji levi ugao. Real je opsedao gol gostiju, nizale su se prilike poput one u kojoj je Benzema probio po levom krilu u kontri 3 na 1 i uposlio Hamesa i Bejla, koji su zasmetali jedan drugom, i Velšanin je prokockao odličnu šansu.

Inicijativa se isplatila u 37. minutu, pošto je Benzemin snažan šut kratko odbio golman Ruli i na pravom mestu bio je Serhio Ramos da pošalje loptu pod prečku, da bi u nastavku svoj šou imao francuski napadač.

Najpre je ubrzo po povratku sa predaha povisio na 3:1, da bi trijumf overio fantastičnom golom tako što je nakon duplog pasa sa Isko iskosa sa leve strane pogodio gornji desni ugao.

Primera, 21. kolo:

Petak:

Rajo Valjekano - Deportivo 1:2 (1:1)

(Bueno 22 - Borhes 10, 72 pen)

Subota:

Real Madrid - Sosijedad 4:1 (2:1)

(Rodrigez 3, Ramos 37, Benzema 52, 76 - Elustondo 1)

18.00 Eibar - Atletiko Madrid

20.00 Granada - Elče

22.00 Selta - Kordoba

Nedelja:

12.00 Levante - Atletik Bilbao

17.00 Almerija - Hetafe

19.00 Sevilja - Espanjol

21.00 Barselona - Viljareal

Ponedeljak:

20.45 Malaga - Valensija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mojes naljutio Real, Benzema golčinom overio preokret, Atletiku tri boda iz blata

Izvor: Blic, 31.Jan.2015

Fudbaleri Reala preokretom su srušili Sosijedad sa 4:1 na svom terenu u prvom meču subotnjeg programa 21. kola Primere, dok je gradski rival Atletiko nešto kasnije slavio na užasnom terenu Eibara sa 3:1...Publika na "Santjago Bernabeuu" nije još ni zauzela svoja mesta, a Kasiljas je morao da vadi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.