Ronaldo se žalio Perezu na Zidana!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se žalio Perezu na Zidana!

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo nije se zadržao samo na uvredama na adresu trenera Zinedina Zidana, već je, kako prenose španski mediji, otišao korak dalje i predsedniku kluba Florentinu Perezu se žalio na francuskog stručnjaka.

Portugalac je teško podneo izmenu u 72. minutu duela 6. kola Primere protiv Las Palmasa, a brojni snimci pokazuju da je čak i opsovao legendarnog Zidana.

Ronaldo je prvom čoveku kluba poslao SMS poruku posle utakmice, ali Perezova >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reakcija sigurno ga nije odobrovoljila:

- Ne, tako se to ne radi, mi nismo na pravom putu - napisao je Perez zvezdi svog tima.

Madriđani u utorak, u 2. kolu Lige šampiona, gostuju Borusiji u Dortmundu, kada ćemo videti da li je sukob Zidana i Ronalda ostavio posledice na "kraljevski tim".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Šta je Perez odgovorio na Ronaldovu SMS poruku

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2016, 14:19

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo nije se zadržao samo na uvredama na adresu trenera Zinedina Zidana, već je, kako prenose španski mediji, otišao korak dalje i predsjedniku kluba Florentinu Perezu se žalio na francuskog stručnjaka...Portugalac je teško podneo izmjenu u 72. minutu duela...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.