Ronaldo: Murinjo je pravi vojskovođa!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Murinjo je pravi vojskovođa!

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da je veoma zadovoljan saradnjom s trenerom madridskog kluba Žozeom Murinjom, prenose portugalski mediji.

"Murinjo je trener s fantastično jasnom vizijom onog što želi. Svi smo se obradovali kada je preuzeo Real i mogu slobodno da kažem da je on pravi otac ove generacije. On je pravi vojskovođa. On je vođa svima nama. To nam je trebalo i svi se prijatno osećamo kada znamo da nas takva čvrsta ruka vodi kroz sezonu i kroz sve probleme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali i srećne trenutke. Opušten sam, spreman sam da u svakoj utakmici dam sve od sebe. Ovo je tek početak sezone i svi znamo da moramo i možemo još da napredujemo", rekao je Ronaldo.

Portugalski fudbaler je zatim prokomentarisao igru Karima Benzeme, koji nije u dobroj formi.

"Moramo da ga pustimo na miru i on će da počne da igra kako zna. On je fantastičan fudbaler, ali je pod strašnim pritiskom od kada je stigao u Real. Nije se odmah aklimatizovao, a onda je to uticalo na njegovu igru. To je normalno, jer obično traje duže nego što navijači očekuju. Impresioniram sam igrom Mesuta Ozila i Samija Kedire. Ozil je veliki talenat, dok je me posebno impresionirao Kedira. On ima dobra osećaj za igru, a i veliki je radoholičar", naveo je Ronaldo.

On je istakao da očekuje vrhunske rezultate i od reprezentacije Portugala.

"I dalje sanjamo i znamo da smo spremni za nešto veliko. Imamo dobre fudbalere i sjajnog selektora. Bili smo blizu vrha na nekim velikim takmičenjima, ali i dalje ne odustajemo od prvog mesta. Moramo da nastavimo da sanjamo i ne smemo da prestanemo da verujemo u sebe", zaključio je Ronaldo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ronaldo: Murinjo je pravi vojskovođa!

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Okt.2010

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da je veoma zadovoljan saradnjom s trenerom madridskog kluba Žozeom Murinjom, prenose portugalski mediji.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.