Ronaldinjo ostaje slobodan igrač, ništa od dogovora sa Palmeirasom

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo ostaje slobodan igrač, ništa od dogovora sa Palmeirasom

Brazilski klub Palmeiras želeo je da za svoju stogodišnjicu dovede slavnog Ronaldinja u ekipu, ali do dogovora ipak nije došlo.

"Pregovori su propali, nismo mogli da se dogovorimo oko finansijskog dela ugovora", navodi se u saopšenju Palmeirasa objavljenom - na Tviteru.

Ronaldinjo (34) je tako i dalje slobodan igrač, nakon što se u julu rastao sa Atletiko Mineirom. Dvostruki osvajač FIFA priznanja za najboljeg fudbalera na svetu je ranije rekao da bi mogao da 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaigra u nekom svetski poznatom klubu, a da mu je do tada osnovni cilj da još jednu sezonu provede u Brazilu.

Da li će slavni igrač promeniti taj stav ako se pojavi prava ponuda iz Evrope, saznaćemo vrlo brzo jer se na "starom kontinentu", bar u većini njegovih najjačih liga, transferi mogu obaviti do 31. avgusta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.