Rodžers: Igrali smo bolje nego onda kada smo pobedili Arsenal sa 5:1

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Igrali smo bolje nego onda kada smo pobedili Arsenal sa 5:1

Menadžer Liverpula smatra da je Aleksis Sančez simulirao faul posle čega je Debuši postigao gol

Liverpul je prvo vodio, potom bio nadomak poraza, a onda je u sudijskoj nadoknadi vremena uspeo da iščupa bod na Enfildu protiv Arsenala (2:2). Crveni su skoro pali na patos, a onda je Martin Škrtel iz nokdauna zadao očajnički udarac i spasao svoje poraza.

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers, uprkos svemu, smatra da su njegovi izabranici bili na visini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zadatka, jer su uputili čak 27 udarac na gol protivnika.

„Naše izdanje danas, bez bilo kakve sumnje, bilo je bolje nego ono od prošle sezone kada smo pobedili sa 5:1. Dominaciju koji smo imali bila je fantastična, kao i prilike za gol. Želeli smo da taj remi preokrenemo u pobedu i uveren sam da će se to desiti kako bude sezona odmicala“, veruje Rodžers u bolja izdanja.

„Gubili smo sa 2:1, imali igrača manje, ali smo pokazali karakter. Ako nastavimo ovako, uz neke igrače koji će nam se vratiti, možemo da imamo veoma dobru drugu polovinu sezone. Vidi se da možemo da se vratimo na onaj nivo na kojem smo bili u poslednje dve godine. Intezitet i pritisak je bio dobar, nulirali smo njihov ritam, a kada god je lopta bila u našem posedu napadali smo prostor i predstavljali konstantnu opasnost“.

Rodžersu se nije dopalo to što je Aleksis Sančez, prema njegovom mišljenju, simulirao faul za slobodan udarac posle čega je usledio centaršut i gol Debušija.

„Mislim da nije bio slobodan udarac i da je Sančez simulirao kako bi dobio faul, što je razočaravajuće, a sudija je pao na to. Ipak, morali smo da budemo bolji u šesnaestercu“, zaključio je Rodžers.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.