Republika Srpska dočekala bronzane košarkašice

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republika Srpska dočekala bronzane košarkašice

Košarkašica Dragana Stanković, koja je sa reprezentacijom Srbije osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru, rekla je u Bijeljini da se nada da će sportisti i u narednom periodu nastaviti da donose medalje u Bijeljinu i Republiku Srpsku.

- Privilegija je za svakog mladog sportistu, posebno za mene koja imam 21 godinu, da učestvuje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Olimpijskim igrama, druži se sa velikim sportistima i igra protiv njih. Reč je o jednom velikom iskustvu - rekla je Stankovićeva na prijemu koji je organizovao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Mićić je istakao da je Stankovićeva pokazala da je Bijeljina grad mladih ljudi i sportista.

- Draganin uspeh pokazuje da su se isplatila ulaganja Gradske uprave u sport poslednjih godina. Želimo joj još mnogo uspeha sa reprezentacijom Srbije, kao i u privatnom životu - istakao je Mićić.

Dragana Stanković je rođena 1995. godine u LJuboviji. Košarkašku karijeru je počela u Bijeljini, posle čega je igrala u Slobodi iz Novog Grada. Iz ovog kluba je prešla u mađarski Šopron, sa kojim je prošle godine osvojila titulu prvaka Mađarske. U 2012. proglašena je za najbolju košarkašicu Republike Srpske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

B. Palanka dočekala Zorića i Tomićevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2016

Svečani doček kajakaša Milenka Zorića i Marka Tomićevića, koji su u Riju našoj zemlji doneli prvu Olimpijsku medalju u ovom sportu nakon trideset i dve godine, organizovan je večeras u Bačkoj Palanci...Oko hiljadu Bačkopalančana okupilo se večeras u centru grada, kako bi pozdravili kajakaše...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.