Remi u Čačku

Izvor: RTS, 21.Mar.2012, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi u Čačku

Borac i Vojvodina igrali u Čačku bez golova u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Novosađani su bili znatno bliži trijumfu, jer su propustili bolje šanse, od toga dve najbolje u samom finišu meča. Odluka o putniku u finale biće poznata tek posle revanša u Novom Sadu.

Fudbaleri čačanskog Borca i Vojvodine odigrali su danas 0:0, u prvom meču polufinala Kupa Srbije, pa će odluka o putniku u finale biti poznata tek posle revanša u Novom Sadu.

Novosađani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su bili znatno bliži trijumfu, jer su propustili bolje šanse, od toga dve najbolje u samom finišu meča. Prvo je Bojović u 85. minutu izašao sam pred golmana Borca Babalja, ali nije bio precizan, da bi "rezervista" Škuletić u 93. minutu pogodio stativu.

Gosti su bili ofanzivniji i imali više prilika, a najbolju je propustio Petar Škuletić u poslednjim trenucima meča. On je posle gužve u kaznenom prostoru Borca šutirao sa 11 metara iz okreta, ali je pogodio stativu.

Odličnu priliku za Vojvodinu imao je i Milan Bojović u 85. minutu, koji je udarcem iz prve sa 11 metara uspeo da pošalje loptu pored golmana Đordja Babalja, ali i pored gola.

Velike zasluge za to što Borac danas nije primio gol ima Babalj, koji je ceo meč dobro branio.

U 55. minutu šansu da Vojvodini donese prednost imao je Abubakar Oumaru, posle asistencije Almamija Moreire iz slobodnog udarca. Oumaru je, međutim, sa pet metara šutirao glavom pravo u Babalja.

Najbolju šansu za domaći tim nije iskoristio kapiten Jovan Damjanović, kada je u drugom minutu produžetka prvog poluvremena šutirao pored gola iz peterca gostiju. Prethodno je Filip Knežević iskoristio nesporazum u odbrani gostiju i centrirao sa desne strane.

Revanš meč na programu je 11. aprila na stadionu "Karađordje" u Novom Sadu.

U drugom polufinalu, večeras u 19.00 na "Marakani", igraće Crvena zvezda i Partizan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac i Vojvodina igrali bez golova

Izvor: Beta, 21.Mar.2012

ČAČAK, 21. marta 2012. (Beta) - Fudbaleri Borca i Vojvodine igrali su u sredu u Čačku bez golova u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije...Gosti su bili ofanzivniji i imali više prilika, a najbolju je p.

Nastavak na Beta...

Mreže mirovale u Čačku

Izvor: RTS, 21.Mar.2012

Borac i Vojvodina igrali u Čačku bez golova u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Novosađani su bili znatno bliži trijumfu, jer su propustili bolje šanse, od toga dve najbolje u samom finišu meča. Odluka o putniku u finale biće poznata tek posle revanša u Novom Sadu. ..Fudbaleri čačanskog...

Nastavak na RTS...

Kup: Borac - Vojvodina 0:0

Izvor: RTV Pink, 21.Mar.2012

. . . Fudbaleri Borca i Vojvodine igrali su danas u Čačku bez golova u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.