Real iskalio bes na Betisu!

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real "iskalio bes" na Betisu!

Madriđani bez milosti prema Betisu. Ronaldo bez gola i asistencije.

Kraljevski klub iskalio nezadovoljstvo zbog lošeg otvaranja sezone protiv Sporting Hihona, pa je kući ispratio ekipu Betisa sa pet golova u mreži.

Po dva puta su pogađali Geret Bejl (2. i 89. minut) i Hames Rodrigez (39. i 50), dok se jednom upisao i Karim Benzema, koji se posle povrede vratio u tim.

Već u 94. sekundi Real je vodio 1:0 posle snalažljivosti Gereta Bejla, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glavom skrenuo loptu u mrežu. Betis je tada pokušao da uzvrati, imao nekoliko prilika za izjednačenje preko Rubena Kastra, ali je fantastični pogodak Hamesa Rodrigeza iz slobodnjaka smanjio nalete gostiju.

Posle pet minuta u drugom delu igre na semaforu je već pisalo 4:0. Prvo je Benzema iskoristio prodor i dodavanje Gereta Bejla, a onda je Rodrigez "ukrotio" šut Tonija Krosa, podigao loptu - i onda izveo spektakularne makazice!

Betis je imao šansu za utešni pogodak posle penala koji je načinio Rafael Varan, ali je Kejlor Navas zaustavio šut Rubena Kastra u 61. minutu. U finišu meča Geret Bejl je "razvalio" po lopti i postigao gol u stilu Kristijana Ronalda, koga večeras nije "hteo gol".

Zanimljivo je da ni on, a ni Lionel Mesi, u prve dve utakmice nisu upisali ni gol, a ni asistenciju!

subota:

Real Sosijedad – Sporting Hihon 0:0

Barselona – Malaga 1:0 (0:0)

/Vermalen 73/

Selta – Rajo Valjekano 3:0 (1:0)

/Nolito 11, 50, Fontas 88/

Real Madrid – Betis 5:0 (2:0)

/Bejl 2, 89, Rodrigez 39, 50, Benzema 47/

nedelja:

Eibar – Atletik Bilbao 18.30

Sevilja – Atletiko Madrid 20.30

Valensija – La Korunja 20.30

Hetafe – Granada 22.30

Las Palmas – Levante 22.30

petak:

Viljareal – Espanjol 3:1 (0:1)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak velikog Kralja: Hames još jednom potvrdio da je velemajstor, Bejl i Benzema najavili blistavu sezonu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2015

Fantastično veče na Santijago Bernabeuu i blistava igra Reala iz Madrida - 5:0..Povratak velikog Kraja! Real iz Madrida priredio je pravu reviju golova svojim navijačima i pokazao da je uvertira protiv Sportinga iz Hihona ipak bila samo zagrevanje za novu trijumfalnu sezonu, što je večeras na svojoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.