Raul traži dvogodišnji ugovor da bi ostao u Šalkeu

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Mar.2012, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raul traži dvogodišnji ugovor da bi ostao u Šalkeu

Legendarni španski fudbaler Raul Gonzales Blanko, koji već drugu sezonu nosi dres Šalkea spreman je da ostane u Nemačkoj, ali samo pod uslovom da potpiše novi dvogodišnji ugovor, prenose nemački mediji.

Raulov aktuelni ugovor ističe na kraju sezone, Uprava kluba mu je ponudila nastavak saradnje do leta 2013. godine, ali on nikako da odgovori.
– Dali smo mu definitivno dobru ponudu i čekamo odgovor. Ukoliko razmišlja, uveren sam da to nije zbog plate, nego zbog dužine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ugovora. Na njemu je da odluči - rekao je direktor Šalkea Klemens Tonies.
Direktor Šalkea najavio je da će klub ponuditi nastavak saradnje i Klasu Jan Huntelaru, iako je Holanđanin najavio selidbu u Premijer ligu.
– On ima ugovor do 2013. godine i mi želimo da ostane. Nadam se dogovoru, jer mi smo klub koji može da osvaja trofeje - poručio je Tonies.
Šalke sedam kola pre kraja Bundeslige zauzima treće mesto sa šest bodova manje i utakmicom više od lidera Dortmunda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raul želi ugovor na još dve godine

Izvor: B92, 25.Mar.2012

Legendarni španski fudbaler Raul Gonzales već drugu sezonu igra u dresu Šalkea i spreman je da ostane u Nemačkoj, odnosno Gelzenkirhenu...Ipak, uslov Raulovog ostanaka je novi dvogodišnji ugovor...Napadaču Šalkea aktuelni ugovor ističe na kraju sezone. Uprava kluba mu je ponudila nastavak saradnje...

Nastavak na B92...

Huntelar: Ima vremena za novi ugovor

Izvor: Blic, 26.Mar.2012, 15:05

Napadač nemačkog Šalkea Klas Jan Huntelar rekao je da će tek nakon prvenstva Evrope odlučiti o produžetku saradnje sa timom iz Gelzenkirhena...U dosadašnjem toku sezone Huntelar je u svim takmičenjima za Šalke postigao 40 golova na 38 utakmica..."Ima vremena za novi ugovor, razmišljaću o tome...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.