Ratnici gaze sve pred sobom

Izvor: MVP.rs, 04.Maj.2015, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratnici gaze sve pred sobom

Ako je suditi po prvom meču, Memfis će teško do naredne runde.

Posle meča koji je odigran u "Filips Areni" i brejka Vizardsa u duelu sa Hoksima, na red je došao prvi susret između Oklahome i Memfisa. Igrali su izabranici Davida Jergera bez povređenog Majka Konlija i od samog početka meča se videlo da je njegov izostanak nemoguće nadoknaditi. Na kraju su Voriorsi lagano stigli do trijumfa rezultatom 101:86.

Kao i uvek, glavno oružje Ratnika bio je šut >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << za tri poena, a tako je bilo i od samog starta meča u prepunoj  "Orakl Areni". Drejmond Grin je sjajno koristio prostor koji mu je ostavljao Zek Rendolf, pa je već u prvoj četvrtini postigao 11 poena uz tri trojke. Kasnije mu se pridružio i ostatak ekipe, a izabranici Stiva Kera su meč sigurno priveli kraju.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Stef Kari sa 22 poena i sedam asistencija, uz šut iz igre 8/18 (4/8 za tri). Pomenuti Grin je najveći posao odradio u prvoj četvrtini, potom je ušao u probleme sa ličnim greškama, a meč je završio sa 16 poena (4/8 za tri) i pet uhvaćenih lopti. Dobru partiju protiv odličnih defanzivaca Memfisa pružio je i Klej Tompson sa 18 pogodaka i šest uspešnih dodavanja, a dvocifreni su još bili Harison Barns (11p) i Moris Spejts (10p).

Kod Memfisa, u porazu su se istakli Mark Gasol (21p, 9sk, 3as, 3ul) i Zek Rendolf (20p, 9sk, 5as), a jedinu pomoć imali su u vidu Tonija Alena (15p, 4sk, 3as, 3ul). Ostatak ekipe je u potpunosti podbacio.

Naredni meč ove dve ekipe na programu je u noći između utorka i srede, a domaćin će ponovo biti Golden Stejt.

Rezultati:

Atlanta (1) - Vašington (5) 98:104

Golden Stejt (1) - Memfis (5) 101:86

(foto: NBA.com)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.