Raspad sistema u Turskoj! Golman reprezentacije pobegao kući sa zagrevanja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2014, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspad sistema u Turskoj! Golman reprezentacije pobegao kući sa zagrevanja (VIDEO)

Volkan Demirel nije uspeo da se izbori sa pritiskom

Raspad sistema u Turskoj. Četiri dana pošto je Brazil protutnjao Istanbulom (0:4) selekciju Fatiha Terima drma još jedan skandal. Prvi golman Volkan Demirel napustio je reprezentaciju samo pola sata uoči duela s Kazahstanom u Grupi A kvalifikacija za Prvenstvo Evrope.

Demirel se naljutio na navijače Galatasaraja, koji su mahom zaposeli Telekom arenu i tokom zagrevanja žestoko protestvovali protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prvog golamana državnog tima. Iz prostog razloga što je reč o čuvaru mreže ljutog rivala Fenerbahčea, koji im se - između ostalog - zamerio na poslednjih nekoliko derbija. A fanatizam u Turskoj ne poznaje granice, makar igrala reprezentacija.



Grupa navijača je sačekala Demirela dok se zagrevao, zviždala mu, a on to nije mogao da podnese, pa je sam zatražio izmenu, otrčao u svlačionicu, ali i užurbano napustio stadion.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Haos u Turskoj: Navijači oterali kući golmana Demirela pred sam meč! /VIDEO/

Izvor: Blic, 16.Nov.2014

Veliko rivalstvo između Fenerbahčea i Galatasaraja eskaliralo je uoči utakmice između fudbalera Turske i Kazahstana, pošto golman Volkan Demirel nije hteo da brani zbog vređanja sa tribina...Utakmica kvalifikacija za EURO2016 počeka je u 20.45 u Istanbulu, a Demirel, inače čuvar mreže Fenera,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.