Ramljak pojačao Cedevitu

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramljak pojačao Cedevitu

Doskorašnji košarkaš Zadra Marko Ramljak potpisao je ugovor sa prvakom Hrvatske Cedevitom.

 Klub iz Zagreba je saopštio da su ugovore potpisali Roko Roglić i Filip Budnović, dok je stručni štab osvežen dovođenjem Danijela Luca, nekadašnjeg stratega Cibone.

Dvadesettrogodišnji Ramljak je proteklih šest sezona nosio dres Zadra, a prošle je u ABA ligi prosečno beležio 4.3 poena, uz 4.5 skokova.

Krilni centar Bundović i bek Rogić igrali su u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mlađim kategorijama Cedevite, a obojica su upisala i seniorske nastupe u Cedeviti. Rogić je, osim Cedevite, nastupao još za Zabok, Alkar, Križevce, Zagreb, Goricu i Škrljevo. U prošloj sezoni za Škrljevo je igrao odlično i u proseku je postizao 15,2 poena, uz 4.6 skoka i 4,6 asistencija za 30,2 minuta po utakmici.

Bundović je u seniorskoj karijeri uz Cedevitu igrao još za Zabok i nemački Miteldojčer.eldeutscher BC.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.