Rajevac izbacio Muntarija iz ekipe!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2010, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajevac izbacio Muntarija iz ekipe!

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Milovan Rajevac izbacio je iz tima Sulija Muntarija nakon što su se posvađali u autobusu posle utakmice sa Australijom (1:1), prenosi sajt "Kik-of Gana"!

Prema navodu ovog sajta, Muntari je posle utakmice bio ljut na Rajevca zbog toga što je dobio priliku u poslednjih desetak minuta, jer smatra da "zaslužuje veću minutažu".

Posle kraćeg razgovora njih dvojice, Rajevac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je od tim menadžera selekcije Gane Opoku Afrijia zatražio da Suli Muntari napusti ekipu.

Predsednik Fudbalskog saveza Gane Kvasi Njantekije i kapiten tima Stefan Apija pokušali su da Rajevca odvrate od te odluke, međutim srpski stručnjak je ostao pri svom stavu.

Od dolaska na mesto selektora Gane, Milovan Rajevac nije u najboljim odnosima sa Muntarijem. Fudbaler milanskog Intera nije bio član ekipe na prošlom Kupu afričkih nacija jer je, navodno, bio povređen.

Gana se u odlučujućem meču za plasman u osminu finala Mundijala sastaje sa Nemačkom u trećem kolu grupe D, u sredu od 20,30 sati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajevac poslao Muntarija kući, Apija i savez ga vratili

Izvor: S media, 21.Jun.2010

Selektor Gane Milovan Rajevac je želeo da odstrani Sulija Muntarija iz ekipe nakon što ga je fudbaler Intera izvređao, ali će fudbaler Intera ipak ostati u sa "crnim zvezdama" u Južnoj Africi...Muntari je navodno opsovao srpskog stručnjaka jer ga je držao na klupi tokom utakmice sa Srbijom, a...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.